Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant JuiceVital Instant Juice
Vital Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Julegløgg

Drinks - cold & hot

Julegløgg

Julegløgg

Klassisk gløgg fyldt med varme krydderier, citrus og mandler - en aromatisk juleklassiker, der varmer både krop og sjæl. Perfekt til julebordet eller hyggelige vinteraftener.

Opskriften giver ca. 6-8 glas.

Det skal du bruge

  • 1½ dl. vand
  • 2 stk. kanelstænger
  • 4 hele nelliker
  • 1 kardemommekapsel
  • 1 citron, skåret i skiver
  • 1 appelsin, skåret i skiver
  • 1½ liter økologisk sulfatfri rødvin eller friskpresset juice af røde druer
  • 5 spsk. kokospalmesirup
  • 100 g. rosiner
  • 50 g. grofthakkede mandler

Sådan gør du

  1. Bring 1½ liter vand i kog med kanelstænger, nelliker og kardemomme. Lad det simre ca. 10 min og lad det herefter afkøle lidt. Du kan si urterne fra eller give din gløgg ekstra julestemning ved at servere den med julekrydderierne i.

  2. I en stor boule blander du urteafkoget med de skiveskårede citrusfrugter, vin eller druejuice, kokospalmesirup og de grofthakkede mandler. 

Fotograf: Cophia Nirrvana