Kokosyoghurt

Lav det selv - det er lettere end nu tror. Se med herunder.

Det skal du bruge

1 dåse kokosmælk (helst øko. Vi bruger tit den fra Änglamark eller ØGO
Pulveret fra 2-3 kapsler med mælkesyrebakterier
Lidt til sødning, fx yacon sirup eller kokospalmesirup


Sådan gør du

Rør først kokosmælken glat. Tilfør så indholdet fra 2-3 mælkesyrekapsler i kokosmælken og lidt sødt - fx yacon eller kokospalmesirup - og lad det stå på køkkenbordet med et klæde over ca. 1 døgn.

Smag på yoghurten, den skal smage lidt syrligt, og sæt den på køl. Er yoghurten for tynd, så dræn den gennem et klæde eller brug den som drikkeyoghurt ;-)

Yoghurten holder sig på køl i ca. 3-4 dage. Spis med topping, som müsli, frugt eller bær eller brug ovenpå dine smoothies.