Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Lette Chokolader

Desserter & Kager

Lette Chokolader

Lette Chokolader

Lav dine egne chokolader. Legende let og sjovt!

Ca. 10 stk.


Det skal du bruge

250 g. 100% raw kakaomasse
150 g. kakaosmør
4 spsk. kokospalmesirup
2 tsk. vaniljepulver

Sådan gør du

Har du et chokoladetermometer, så se med i næste afsnit, ellers læs videre her. Du kan sagtens lave chokoladerne, selvom du ikke har et chokoladetermometer. Tempereringen gør bare chokoladen mere sprød og sørger for at den ikke smelter så let bagefter. Smelt kakaomasse og kakaosmør over vandbad og rør kokospalmesirup og vaniljepulver i.

Til dig som har chokoladetermometer
Temperer chokoladen ved først at opvarme kakaomasse og kakaosmørn til 42 grader i en skål over et vandbad. Pas på der ikke kommer vand i chokoladen, så den skiller. Køl chokoladen ned til 29 grader over et koldt vandbad og varm igen til ca. 33 grader. rør kokospalmesirup og vaniljepulver i.

Hæld derefter chokolademassen i en form med bagepapir i bunden.
Tykkelse 1/2 - 1 cm. eller hæld massen i en flot chokoladeform

Hæld chokoladen i chokolade- eller konfektforme, og stil dem på køl, til de er hårde. Tag chokoladerne ud af formen og nyd dem i godt selskab.