Omelet med svampe

Når maden skal gå lidt hurtigt er en omelet et godt valg. Og du kan jo lave den præcis, som du foretrækker. Her er blot et forslag til en lækker omelet.

Det skal du bruge

(2 personer)
4-5 æg
1 dl plantemælk
100-150 g svampe (valgfri)
50 - 100 g gedeost
Frisk eller tørret timian eller anden krydderurt
Salt og peber
Kokosolie eller smør til stegning
2 stk ristet rugbrød (ristet smager bare bedre ;-) )

Sådan gør du

Pisk æg, mælk, salt og peber sammen. Rengør svampene og steg halvdele af dem på en pande til de tager lidt farve og blive bløde. Hæld herefter halvdele af æggemassen over svampene.

Efter ca 5 min. lægges stykker af gedeost på æggemassen. Sæt låg på og lade omeletten stege videre i 2-3 minutter, så den er gennembagt. Gentag ved omelet nr. 2 :-) Server med ristet rudbrød.