Pandekage drøm med hvid chokolade-mousse og hindbær

En super lækker og glutenfri pandekage kage med dejlig hvid chokolade-mousse og hindbær.

Pandekager (eller lav dine favoritter):

200 g boghvedemel
1/4 tsk salt 
1 tsk kardemomme
3 æg
4 dl plantemælk - fx havremel
saften fra 1/2 citron
1 spsk kokospalmesukker eller rørsukker 
lidt (plante)smør eller kokosolie til stegning

Creme:
180 g kakaosmør eller hvid chokolade
5 dl alpro piskbar sojafløde
300 g optøede hindbær
1-2 spsk rørsukker
1 tsk vaniljesukker
Evt 1-2 tsk pitaya (dragefrugt superfood pulver) - så bliver cremen helt pink!

Lav dejen til pandekagerne ved at komme alle ingredienserne i en blender eller i en skål og brug en håndpisker. Sæt på køl i 15-30 minutter.

Opvarm sojafløden forsigtigt (den må ikke koge) og tilsæt kakaosmøret. Lad det smelte i fløden og bland derefter kort med en stavblender. Sæt på køl eller frys og lad cremen køle helt af.

Bag i mellemtiden pandekagerne og sæt dem derefter på køl. Tag cremen ud af fryseren eller køleskabet og pisk med en håndmixer til den bliver luftig. Vend herefter sukker og vaniljepulver i og vend til sidst de optøede hindbær i cremen.

Måske skal du dræne lidt af den optøede saft fra bærrene. Gem den. Når pandedagerne er helt afkølede, så samles kagen lag på lag af pandekager og creme.

Pynt med friske bær, mynte og evt lidt chokolade og den sidste saft fra hindbærene.

Lad kagen hvile i ca. 15 minutter, så den hæger godt sammen, når du vil skære smukke stykker af den.