Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Rålækre Rugbrødsmuffins

Desserter & Kager

Rålækre Rugbrødsmuffins

Rålækre Rugbrødsmuffins

Disse små lækre rugbrøds muffins har aldrig set skyggen af rug til trods for, hvad deres navn antyder. Vi har kaldt dem rugbrøds muffins, da de minder os om smagen af rugbrød. Muffinsene gemmer på en masse frø og kerner piftet op med små chokoladestykker.

15 stk.

Det skal du bruge

5 æg
1 dl olie
1 1/2 tsk. groft salt
4 spsk. loppefrøskaller
3 gulerødder
1 dl. græskarkerner
1 dl. solsikkekerner
1 dl. hørfrø
1 dl. sesamfrø 
1 dl. chiafrø
1 dl. hasselnødder
1 plade 72% mørk chokolade (100 g)

Sådan gør du

Tænd ovnen på 160 grader alm. ovn. Kom æg, olie, saltflager og loppefrøskaller i en skål og bland det godt sammen. Riv gulerødderne og kom dem i blandingen. Tilsæt kerner og frø. Hak hasselnødderne og den mørke chokolade og kom det i.

Hæld dejen i muffinforme og bag dem i 30-40 min.

Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm