Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Rispapir wraps med peanutbutter dip

Grønne Retter

Rispapir wraps med peanutbutter dip

Rispapir Wraps
Skøn, rå, farverig ret, som alle elsker!

Det skal du bruge

Rispapir
1/4 spidskål
1/2 agurk
1-2 avocado
1 rød eller gul peberfrugt
3 gulerødder
2 forårsløg
evt. 1 sød kartoffel (bagt eller rå)
evt. 2 stk kyllingfilet

Peanut dip
3 spsk peanut butter
3 spsk tamari/sojasovs eller coco aminos
Lidt lime eller citronsaft
6 spsk vand
1 spsk sød chilisauce
1 fed presset hvidløg
lidt meget finthakket ingefær
lidt cayennepeber

Sådan gør du

Lav peanutdip ved at røre alle ingredienser sammen i en skål.

Skær alle grønsagerne så fint som muligt.

Skær evt. kyllingefiletter i strimler og krydr dem med dit yndlingskrydderi.
Steg dem på en pande.

Tag et stykke rispapir ad gangen og læg det ned i et fad/stor skål med vand. Lad det ligge cirka 30 sekunder.

Tag rispapiret op og læg det på et stort skærebræt.
Læg fyldet cirka 1/3 inde på dimt rispapir.

Klem godt fast om fyldet mens du ruller det stramt - og fold siderne ind, så der bliver en bund i begge ender.

Skær rullerne i 2 stykker og servér dem sammen med peanutdippen og lidt af den søde chilisauce for sig selv.