Rispapir wraps med peanutbutter dip

Skøn, rå, farverig ret, som alle elsker!

Det skal du bruge

Rispapir
1/4 spidskål
1/2 agurk
1-2 avocado
1 rød eller gul peberfrugt
3 gulerødder
2 forårsløg
evt. 1 sød kartoffel (bagt eller rå)
evt. 2 stk kyllingfilet

Peanut dip
3 spsk peanut butter
3 spsk tamari/sojasovs eller coco aminos
Lidt lime eller citronsaft
6 spsk vand
1 spsk sød chilisauce
1 fed presset hvidløg
lidt meget finthakket ingefær
lidt cayennepeber

Sådan gør du

Lav peanutdip ved at røre alle ingredienser sammen i en skål.

Skær alle grønsagerne så fint som muligt.

Skær evt. kyllingefiletter i strimler og krydr dem med dit yndlingskrydderi.
Steg dem på en pande.

Tag et stykke rispapir ad gangen og læg det ned i et fad/stor skål med vand. Lad det ligge cirka 30 sekunder.

Tag rispapiret op og læg det på et stort skærebræt.
Læg fyldet cirka 1/3 inde på dimt rispapir.

Klem godt fast om fyldet mens du ruller det stramt - og fold siderne ind, så der bliver en bund i begge ender.

Skær rullerne i 2 stykker og servér dem sammen med peanutdippen og lidt af den søde chilisauce for sig selv.