Rispapir wraps med peanutbutter dip
Skøn, rå, farverig ret, som alle elsker!
Det skal du bruge
Rispapir
1/4 spidskål
1/2 agurk
1-2 avocado
1 rød eller gul peberfrugt
3 gulerødder
2 forårsløg
evt. 1 sød kartoffel (bagt eller rå)
evt. 2 stk kyllingfilet
Peanut dip
3 spsk peanut butter
3 spsk tamari/sojasovs eller coco aminos
Lidt lime eller citronsaft
6 spsk vand
1 spsk sød chilisauce
1 fed presset hvidløg
lidt meget finthakket ingefær
lidt cayennepeber
1/4 spidskål
1/2 agurk
1-2 avocado
1 rød eller gul peberfrugt
3 gulerødder
2 forårsløg
evt. 1 sød kartoffel (bagt eller rå)
evt. 2 stk kyllingfilet
Peanut dip
3 spsk peanut butter
3 spsk tamari/sojasovs eller coco aminos
Lidt lime eller citronsaft
6 spsk vand
1 spsk sød chilisauce
1 fed presset hvidløg
lidt meget finthakket ingefær
lidt cayennepeber
Sådan gør du
Lav peanutdip ved at røre alle ingredienser sammen i en skål.
Skær alle grønsagerne så fint som muligt.
Skær evt. kyllingefiletter i strimler og krydr dem med dit yndlingskrydderi.
Steg dem på en pande.
Tag et stykke rispapir ad gangen og læg det ned i et fad/stor skål med vand. Lad det ligge cirka 30 sekunder.
Tag rispapiret op og læg det på et stort skærebræt.
Læg fyldet cirka 1/3 inde på dimt rispapir.
Klem godt fast om fyldet mens du ruller det stramt - og fold siderne ind, så der bliver en bund i begge ender.
Skær rullerne i 2 stykker og servér dem sammen med peanutdippen og lidt af den søde chilisauce for sig selv.
Skær alle grønsagerne så fint som muligt.
Skær evt. kyllingefiletter i strimler og krydr dem med dit yndlingskrydderi.
Steg dem på en pande.
Tag et stykke rispapir ad gangen og læg det ned i et fad/stor skål med vand. Lad det ligge cirka 30 sekunder.
Tag rispapiret op og læg det på et stort skærebræt.
Læg fyldet cirka 1/3 inde på dimt rispapir.
Klem godt fast om fyldet mens du ruller det stramt - og fold siderne ind, så der bliver en bund i begge ender.
Skær rullerne i 2 stykker og servér dem sammen med peanutdippen og lidt af den søde chilisauce for sig selv.