Rå lagkage
Kan også serveres med din favorit N'ice Cream og evt et par 'sure' bær som havtorn (evt coulis) eller ananas-kirsebær.
Et lille stykke er rigeligt til at tilfredsstille kage-sulten.
En kage rækker til 12 gæster
Det skal du bruge
Udstyr: Food processor og 1 springform 20 cm i diameter.
Bund:
1 1/2 spsk rå kakaopulver
4 dl mandler
2 spsk kokosolie
2 spsk kokospalmesirup
6 dadler eller abrikoser
Topping:
6 dl kakaopulver (det er rigtig nok ;-)
2dl kokospalmesirup eller agavesirup
3 dl kokosolie
Sådan gør du
Bund: Rør alle ingredienserne groft i en food processor. Tilsæt evt. lidt vand, så massen bliver lidt klæbrig. Fordel massen i en springform.
Topping: Rør ligeledes alle ingredienser i en food processor til konsistensen bliver lidt som chokolademousse. Fordel massen over kagebunden og sæt i fryseren eller i køleskabet. Rawkagen er perfekt til nedfrysning og super flot til desserter ved festlige lejligheder. Den kan også skæres ud i tern og bruges til hverdags-forkælelse ;-) Kagen serveres altid kold og evt. med N'ice Cream eller andet sødt og evt lidt 'sure' bær for at få en kontrast.