Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Regnbue hummus

Raw Food

Regnbue hummus

Regnbue hummus

Hummus i tre versioner: klassisk, rødbede og sød kartoffel. Hummus er proteinrig og fantastisk som tilbehør til grøntsagsfritter, som grønt pålæg og meget mere. Det skal du bruge:

Udstyr: Foodprocessor

300 g. ukogte kikærter eller to dåser med ca. 250 g i hver
Knap 1 dl. olivenolie
Saft fra 1 citron
2 fed hvidløg
1 spsk. tahin
1 tsk. spidskommen
Evt. lidt vand
Salt og peber

Rødbede-hummus
3 bagte rødbede
3 spsk. kapers
1 ekstra spsk. citronsaft

Sweet potato-hummus
2 bagte søde kartofler
3/4 røget paprika
1 knivspids cayenne peber
1 ekstra spsk. citronsaft

Sådan gør du

Skyl kikærterne og sæt dem i blød i vand i 8-12 timer.

Brug evt. næsten kogende vand og tilføj et par spsk. fuld citron eller æblecidereddike. På den måde bliver kikærterne lettere at fordøje. Hæld vandet fra og kog kikærterne i friskt vand. Kikærterne koges i 40 - 60 minutter. Hak hvidløg og evt. chili og bland det i kikærterne sammen med spidskommen, tahin, olie og citronsaft. Blend massen i en foodprocessor eller en blender til det har en tyk, glat konsistens. Smag til med salt og peber.

Rødbedehummus Brug halvdelen af din hummus og tilsæt to små bagte rødbeder og 3 spsk. kapers. Bag evt. rødbederne som fritter i 20 min. ved 200 gr. Måske har du allerede ‘preppet’ nogle fritter, du kan bruge. Tilsæt en ekstra spsk. citronsaft.

Sweet potato-hummus Brug halvdelen af din hummus og tilsæt 2 mellemstore bagte søde kartofler og ¾ tsk røget paprika, en knivspids cayenne peber og 1 spsk. citronsaft. PS! Du kan også købe kikærter på dåse, men vi synes, dem man selv koger er mere sprøde og har en mere fast konsistens. Og så er det meget billigere og du slipper for konserves.