Green Goddess dressing
Har du hørt om Green Goddess-trenden? Vi ville ønske, det var os, der havde startet den ;-) Her får du vores 'take' på den populære dressing. Den er en skøn og blød cashew dressing.
Det skal du bruge
60 g cashewnødder
40 g frisk spinat
30 g frisk basilikum
½ bundt purløg
2 fed hvidløg
1 lille skalotteløg (eller 1 stk forårsløg)
1 spsk kapers
40 g parmesan
1 stk citron, skallen + saften
1 spsk hvidvinseddike
3 spsk olivenolie
1 tsk flagesalt
½ dl koldt vand
Sådan gør du
Kom cashewnødderne i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem stå i blød 10 min. og dræn dem herefter for vand.
Kom alle ingredienser til dressingen i en god bleder og blend indtil du har en helt cremet og smuk grøn dressing. Smag til med salt, peber og evt. lidt mere hvidvinseddike for syre.
Hæld dressingen over dine grøntsager og vend godt rundt, indtil alt er fordelt. Lad gerne trække 1-2 timer på køl. Nyd som tilbehør, i sandwich eller haps med tortillachips.