Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Brændenælde pesto med dild

Grillerier

Brændenælde pesto med dild

Hjemmelavet brændenældepesto

Du skal bruge

Ca. 1 liter brændenældeskud og blade
Saften fra 1/2-1 citron
1-1,5 dl. olivenolie
40 g. pinjekerner
½ - 1 tsk. grov havsalt
1 fed hvidløg
Ca. 1 dl. frossen eller frisk dild

Sådan gør du

Kom alle ingredienser i en minihakker og pres saften fra 1/2 citron - gem den anden halvdel og gem også ca. 1/2 dl. olivenolie. Kør i minihakkeren til pestoen er glat. Vi elsker pestoen lidt syrlig, gør du også det, kan du tilsætte saften fra den anden halve citron. Kom pestoen i et syltetøjsglas og hæld evt. den sidste 1/2 dl. olivenolie over til sidst.


Brug pestoen på brød, som dressing, i wraps, mv.