Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Brændenælde pesto med dild

Grillerier

Brændenælde pesto med dild

Hjemmelavet brændenældepesto

Du skal bruge

Ca. 1 liter brændenældeskud og blade
Saften fra 1/2-1 citron
1-1,5 dl. olivenolie
40 g. pinjekerner
½ - 1 tsk. grov havsalt
1 fed hvidløg
Ca. 1 dl. frossen eller frisk dild

Sådan gør du

Kom alle ingredienser i en minihakker og pres saften fra 1/2 citron - gem den anden halvdel og gem også ca. 1/2 dl. olivenolie. Kør i minihakkeren til pestoen er glat. Vi elsker pestoen lidt syrlig, gør du også det, kan du tilsætte saften fra den anden halve citron. Kom pestoen i et syltetøjsglas og hæld evt. den sidste 1/2 dl. olivenolie over til sidst.


Brug pestoen på brød, som dressing, i wraps, mv.