Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant JuiceVital Instant Juice
Vital Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Fermenterede ramsløg

Wild Food

Fermenterede ramsløg

Fermenterede ramsløg

Vi elsker ramsløg! Pluk løs, når du finder dem. Det er kraftfulde planter. Vi har eksperimenteret med at fermentere dem, hvis du vil lege med, så se opskriften her - og bemærk, at krydderierne kan varieres, når blot du har salten. Den er vigtig! Prøv evt også vores pesto med ramsløg - den er også skøn!

Inspireret af @chefjoebartlett

Det skal du bruge

180 g. ramsløg (det er ret mange!)
6 gram salt
1 tsk. timian
1 tsk. chiliflager
Evt. 1 spsk. sesamfrø
Evt. saften af 1/3 citron

Sådan gør du

Kom de skyllede ramsløg i en stor skål. Hæld krydderier og citron over. Masser i 5 minutter til ramsløgene er blevet en kompakt grøn 'dej'.

Kom ramsløggene i et skoldet glas, stamp dem godt. Kom evt. en pose med vand i stoppen, så du undgår for meget ilt i glasset.

Lad ramsløggene fermentere på køkkenbordet i min. 14 dage og op til 6 uger.
Tilsæt evt. lidt olivenolie, når de er færdige.

Brug dem ovenpå nærmest alt. Vi vil bruge dem på salater, avocadomadder og pastaretter, osv. osv. .