Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Brownie Babe

Desserter & Kager

Brownie Babe

Brownie Babe


42Raw's populære brownie. En skøn, mørk chokoladebrownie med orange gojibær-krymmel. Denne brownie blev opfundet til Danmarks første raw food-café 42° RAW. Holder sig længe på køl eller i fryser.

Ca. 16 store stk.

Det skal du bruge



UDSTYR Kraftig blender eller food processor, evt firkantet brownieform

KAGEDEJ

2 dl. grofthakkede paranødder
2 dl. kokosolie 
10 dl. dadler
2 dl. rå kakaopulver
1 knivspids god salt

DRYS
1 dl. gojibær
1 dl. kokosmel

Sådan gør du

Blend dadler, kokosolie, kakaopulver og himalayasalt til en dadel pasta. Tilsæt evt. lidt vand. Rør de hakkede paranødder i. Form dejen, til den er ca. 3 cm tyk i en brownieform (eller andet firkantet fad), og sæt på køl mens du laver gojibær drys. Blend gojibær og kokosmel i en blender eller en kaffekværn, og drys det over kagen. Skær kagen i kvadrater, inden den serveres.

TIP brug bløde dadler, som f.eks. medjoul dadler. Så slipper du for at køre dadlerne gennem en food processor og kan i stedet ælte dem til dadelmasse i hånden.

PARANØDDER er blandt de mest næringsrige nødder, der findes. De indeholder meget af den immunstimulerende antioxidant selen, som bidrager til at forebygge hjertesygdomme og tidlig aldring. Selen har endvidere betydning for synet og for hårets og hudens sundhed. Paranødder indeholder også zink, magnesium, kalcium, gluthation og jern, Omega-6, B1samt biotin og er meget proteinrig.

Fotograf: Cophia Nirrvana