Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Beautiful Chocolate Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Detaljer
NY! Powerful Acerola Collagen, 250 g. inkl. C-vitamin og protein
POWER, Instant Juice, 150 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Detaljer
NY! Powerful Acerola Collagen, 250 g. inkl. C-vitamin og protein
POWER, Instant Juice, 150 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Bulgur med grillede grøntsager

Bulgur med grillede grøntsager
Smagfuld lun salat med masser af friske urter og smag.

Opskriften er lavet af Julie Bruun fra @JulieBruunsBlog og er med i hendes nye kogebog 'Hverdagsmad'. Bestil bogen her

Det skal du bruge

80 g bulgur (målt inden kogning)
1 dl balsamico
1 håndfuld bredbladet persille
1 håndfuld frisk basilikum
10 cherrytomater
½ rødløg
2 peberfrugter + lidt olie (denne del kan undlades, hvis du synes)
40 g feta eller salatost

Dressing: 2 spsk. olie + 1 spsk. citronsaft + ½ tsk. salt + 1 tsk. agavesirup + et nip chilipulver eller cayennepeber

Sådan gør du

Kog bulgur i en gryde med vand (omkring 4 dl vand), det skal have ca. 10 minutter ved mellem-høj varme til det er blødt og har suget alt vandet.

Imens kan du lave din balsamicoglace: kom balsamico i en gryde eller på en pande. Start med høj varme, til det koger. Skru så ned til middelvarme og lad balsamicoen koge stille og roligt ind, til det er tykt i konsistensen. Det tager ca. 8 minutters tid.

Mens det ligger og hygger sig i de her 8 minutter kan du fortsætte med salaten:

Skyl de friske krydderurter og hak dem groft

Halver cherrytomater og hak rødløg fint

Bland dressingen sammen i en lille skål og vend den kogte bulgur rundt her i.

Kom de hakkede krydderurter, tomat og rødløg ved

Nu skal peberfrugterne grilles/ steges. Jeg bruger en grillpande og hælder lidt olie på og steger peberfrugterne ved ret høj varme i 5 minutters tid i alt, til de tager farve uden at blive brændte.

Kom disse og feta over salaten

Slut med at komme balsamicoglace over.