Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Cashew Chia Superfood dessert

Desserter & Kager

Cashew Chia Superfood dessert

Cashew Chia Superfood dessert

Super lækker cremet og sød SUPERFOOD sommer dessert


Til 4 personer

Det skal du bruge

CHIA
4 spsk. chiafrø
6 spsk. plantemælk

CASHEWCREME
4 dl. cashewnødder (sættes i blød i min. 2 timer) 
1,5 dl. citronsaft
1 dl. kokospalmesirup
knivspids god salt
1 tsk. lucuma
1 tsk. baobabpulver
vaniljepulver eller korn 6 spsk. kokosolie (smeltet i vandbad)
ca. 1,5 dl.
1 dl. blåbær
1 frisk mango skåret i skiver evt. chokolade, skåret i små stykker til topping.

Sådan gør du

Chiafrø blandes med plantemælk og stilles til side i glas, indtil frøene er som en gele. Cashewnødderne blendes med citronsaft, kokospalmesirup, himlayasalt, lucucma, baobab og vanilje. Blendes til en tyk cremet masse. Tilsæt herefter den smeltede kokosolie og blend indtil du har en lækker let cremet konsistens. Caswhewcremen blandes med chiafrø gele i en skål og sættes på køl i 20 min.

Server sammen i glas med frisk mango i bunden og top med blåbær og chokolade.

Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm