Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Beautiful Chocolate Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Detaljer
NY! Powerful Acerola Collagen, 250 g. inkl. C-vitamin og protein
POWER, Instant Juice, 150 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Detaljer
NY! Powerful Acerola Collagen, 250 g. inkl. C-vitamin og protein
POWER, Instant Juice, 150 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Chokolade Iscreme

Chokolade Iscreme
Cashewnødder er en kærkommen gæst i de fleste n'ice creams. Den gør nemlig isen ekstra cremet.

Det skal du bruge

UDSTYR blender, evt. ismaskine

2 dl cashewnødder
3 dl vand
1 dl kokospalmesirup eller 2 spsk. birkesød
4 spsk. rå kakao pulver 
1 dl meget bløde dadler, evt. lagt i blød i vand først
3 spsk. kokosolie

Opskriften kan også hældes i en isform

Sådan gør du

Blend alle Ingredienser: og køl cremen ned i køleskabet. Hæld den afkølede creme i din ismaskine, og følg instrukserne. Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du også bare fryse cremen ned ca. 4 timer – men rør gerne i den hvert 20 min. til den er frossen. Hvis den alligevel bliver for hård kan du gøre den cremet igen ved at køre den hårde is gennem en food processor.

Fotograf: Cophia Nirrvana