Chokolade Iscreme

Cashewnødder er en kærkommen gæst i de fleste n'ice creams. Den gør nemlig isen ekstra cremet.

Det skal du bruge

UDSTYR blender, evt. ismaskine

2 dl cashewnødder
3 dl vand
1 dl kokospalmesirup eller 2 spsk. birkesød
4 spsk. rå kakao pulver
1 dl meget bløde dadler, evt. lagt i blød i vand først
3 spsk. kokosolie

Opskriften kan også hældes i en isform


Sådan gør du

Blend alle Ingredienser: og køl cremen ned i køleskabet. Hæld den afkølede creme i din ismaskine, og følg instrukserne. Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du også bare fryse cremen ned ca. 4 timer – men rør gerne i den hvert 20 min. til den er frossen. Hvis den alligevel bliver for hård kan du gøre den cremet igen ved at køre den hårde is gennem en food processor.

Fotograf: Cophia Nirrvana