Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Chokolade Mousse Iscreme

N'ice Cream

Chokolade Mousse Iscreme

Chokolade Mousse Iscreme

Tæt på vanedannende cremet chokoladeis.

Det skal du bruge

UDSTYR blender, evt. en ismaskine

1 dåse kokosmælk
4 spsk. kokospalmesukker
1 dl rå kakao
2 spsk lechitin granulat eller 1 pastauriseret æggeblomme
1 spsk. mandelsmør
1/2 dl groft hakket raw chokolade
Evt. drys med rå kakaonibs 

Sådan gør du

Blend alle ingredienser- på nær hakket chokolade -og køl cremen ned i køleskabet - det er dog ikke nødvendig, hvis du har en ismaskine.

Hæld den afkølede creme i din ismaskine og følg instrukserne. Tilsæt den hakkede chokolade under omrøringen.

Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du også bare fryse cremen ned ca. 4 timer - men rør gerne i den ca. hvert 20. minut, til den er frossen. Hvis den alligevel bliver for hård, kan du gøre isen cremet igen ved at køre den gennem en food processor eller blender.

Drys med rå kakaonibs eller smeltet chokolade inden servering.

Opskriften er fra Sommerdesserter
Fotograf: Cophia Nirrvana