Festlig dessertkage. Har du en uimodståelig trang til citronfromage, så prøv denne lette og liflige, men samtidig fyldig og “flødefed”. Helt ligesom den traditionelle citronmousse - bare uden raffineret sukker, gelatine og mælk.
PYNT Hindbær, ananaskirsebær, friske figner, carambole (stjernefrugt) i skiver.
DRYS Guldstøv (Cake Dust) fra Mill&Mortar
Sådan gør du
Fjern stenene fra medjouldadlerne og hæld dem i din food processor sammen med kokosolie, vaniljepulver, rå kakaopulver, mandelmel og salt. Pulser til du har en lækker chokoladedej. Tilsæt tilsidst de hakkede paranødder. For en springform (ca. 12-15 cm i diameter) med bagepapir og fordel chokoladedejen heri. Åben 2 dåser kokosmælk og pisk godt med honning, citronskal, citronsaft, vaniljekorn og gurkemejepulver. Pisk grundigt, mens du tilsætter 5 spsk. smeltet kokosolie og xanthangummi. Hæld citruscremen over den raw chokoladebund og sæt kagen i fryseren ca. 30 min. til cremen er fast.
Pynt med hindbær, ananaskirsebær, figner, carambole og guldflager og servér på et smukt kagefad.
Få 7 lækre suppe opskrifter
Skriv dig op til vores nyhedsbrev fyldt med opskrifter, tips, tricks, 'must haves' og en masse andet.