Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Beautiful Chocolate Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Detaljer
NY! Powerful Acerola Collagen, 250 g. inkl. C-vitamin og protein
Power Instant Juice, 150 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Vital Instant Juice, 210 g
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Detaljer
NY! Powerful Acerola Collagen, 250 g. inkl. C-vitamin og protein
Power Instant Juice, 150 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Citrus Mousse Cake

Citrus Mousse Cake
Festlig dessertkage. Har du en uimodståelig trang til citronfromage, så prøv denne lette og liflige, men samtidig fyldig og “flødefed”. Helt ligesom den traditionelle citronmousse - bare uden raffineret sukker, gelatine og mælk.

En kage rækker til ca. 8 gæster.

Det skal du bruge

BUND
10 store medjoul dadler
1 spsk. kokosolie
2 tsk. vaniljepulver
5 spsk. rå kakaopulver
1 knsp. salt
4 dl mandelmel
1 dl paranødder, grofthakkede

CREME
2 dåser kokosmælk (af hver 400 ml.)
5 spsk. smeltet kokosolie
1-2 tsk Xanthangummi
10 spsk. honning, kokospalmesirup eller rismaltsirup
2 dråber flydende stevia
2 tsk fintrevet citronskal
2 tsk citronsaft Kornene fra
1/2 stang vanilje
3-4 tsk. gurkemejepulver

PYNT Hindbær, ananaskirsebær, friske figner, carambole (stjernefrugt) i skiver.
DRYS Guldstøv (Cake Dust) fra Mill&Mortar


Sådan gør du

Fjern stenene fra medjouldadlerne og hæld dem i din food processor sammen med kokosolie, vaniljepulver, rå kakaopulver, mandelmel og salt. Pulser til du har en lækker chokoladedej. Tilsæt tilsidst de hakkede paranødder. For en springform (ca. 12-15 cm i diameter) med bagepapir og fordel chokoladedejen heri. Åben 2 dåser kokosmælk og pisk godt med honning, citronskal, citronsaft, vaniljekorn og gurkemejepulver. Pisk grundigt, mens du tilsætter 5 spsk. smeltet kokosolie og xanthangummi. Hæld citruscremen over den raw chokoladebund og sæt kagen i fryseren ca. 30 min. til cremen er fast.

Pynt med hindbær, ananaskirsebær, figner, carambole og guldflager og servér på et smukt kagefad.