Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Classic Choco is

N'ice Cream

Classic Choco is

Choco Classic

En lille og lækker cremet chokoladeis fyldt med næring og pakket ind i knasende sprød chokolade-ballade. 

Det skal du bruge

UDSTYR: Blender/piskeris, isforme, ispinde

INGREDIENSER
1 dåse kokosmælk
5 spsk kokospalmesukker
1 dl rå kakao 
3 spsk mandelsmør
2 dl groft hakket rå chokolade 

Sådan gør du

Blend eller pisk alle ingredienser med undtagelse af hakket chokolade. Køl cremen ned i køleskabet. Hæld den afkølede creme i dine ispindeforme og sæt pinde i. Frys i minimum 5 timer.

Smelt den hakkede raw chokolade over et vandbad. Dyp dine chokoladeis i den smeltede chokolade, så de er helt overtrukkede og chokoladeovertrækket bliver sprødt at bide i.