Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant JuiceVital Instant Juice
Vital Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Glutenfrie brunkager

Desserter & Kager

Glutenfrie brunkager

Glutenfrie brunkager

Sprøde, krydrede og uimodståelige glutenfri brunkager. Brunkagerne er glutenfrie og sødet med dadler og tilsat varme julekrydderier.

Perfekt til en sundere jul, uden at gå på kompromis med hyggen og smagen. Opskriften giver ca. 50 stk.

Det skal du bruge

  • 100 g. rismel
  • 50 g. boghvedemel
  • 40 g. kokospalmesukker
  • 8 dadler
  • 4 spsk. vand
  • 60 g. kokosolie
  • 1½ tsk. kanel
  • ½ tsk. nelliker
  • ½ tsk. natron

Sådan gør du

  1. Hak dadlerne i små stykker og kom dem i en kasserolle med vand og lad dem simre et par minutter.

  2. Tilsæt kokosblomstsukker og blend det hele til en glat dadelmasse med en stavblender.

  3. Rør kokosolien ud i den varme dadelmasse, så det smelter.

  4.  Bland alle de tørre ingredienser sammen og tilsæt dadelmassen og ælt det hele godt sammen. Dejen bliver dog ikke helt sammenhængende og vil smuldre lidt.

  5. Rul dejen ud i ca. 2 mm. tykkelse mellem to stykker bagepapir og tryk dejen ud i figurer. Brug en paletkniv til at flytte brunkagerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem på 175 grader i 8-10 minutter – hold øje med dem for det går lige pludselig hurtigt.

  6. Lad dem køle helt af inden de kommes i en tætsluttende beholder.

Opskriften er fra Trine Vesteraa