Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Glutenfrie brunkager

Desserter & Kager

Glutenfrie brunkager

Glutenfrie brunkager

En juleklassiker, der er hurtig, hyggelig og let at lave.

Ca. 50 stk.

Det skal du bruge

100 g. rismel
50 g. boghvedemel
40 g. kokospalmesukker
8 dadler
4 spsk. vand
60 g. kokosolie
1½ tsk. kanel
½ tsk. nelliker

½ tsk. natron

Sådan gør du

Hak dadlerne i små stykker og kom dem i en kasserolle med vand og lad dem simre et par minutter. Tilsæt kokosblomstsukker og blend det hele til en glat dadelmasse med en stavblender. Rør kokosolien ud i den varme dadelmasse, så det smelter. Bland alle de tørre ingredienser sammen og tilsæt dadelmassen og ælt det hele godt sammen. Dejen bliver dog ikke helt sammenhængende og vil smuldre lidt.

Rul dejen ud i ca. 2 mm. tykkelse mellem to stykker bagepapir og tryk dejen ud i figurer. Brug en paletkniv til at flytte brunkagerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem på 175 grader i 8-10 minutter – hold øje med dem for det går lige pludselig hurtigt. Lad dem køle helt af inden de kommes i en tætsluttende beholder.
Opskriften er fra Trine Vesteraa