Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Gulerodssuppe med ingefær og appelsin

Grønne Retter

Gulerodssuppe med ingefær og appelsin

Gulerodssuppe med ingefær og appelsin

Skøn gulerodssuppe fra inspirerende Katrine Tuborgh. Opskriften er fra hendes lækre og smukke boge 'Spis som en yogi'.

Lav suppen hurtigt, spis den langsomt. En suppe der styrker din krop og dit immunforsvar.

Det skal du bruge

4-5 store gulerødder, i grove stykker 2 store løg, i grove stykker Olivenolie
2 tsk korianderfrø
2 tsk fennikelfrø
1 tsk ingefærpulver
3 dl appelsinsaft
1 l bouillon, grøntsagsbouillon eller hønsebouillonen (se side 110 for hjemmelavet version)
Citronsaft
Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

Bag gulerødder og løg møre i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter. Put de bagte grøntsager i en gryde, tilsæt krydderier, appelsinsaft og grøntsagsbouillon. Lad det simre 5 minutter. Blend suppen og smag til med salt, citronsaft og friskkværnet peber. Pynt din suppe med friske krydderurter og nøddekrydderiknas.

NØDDE-KRYDDERIKNAS
50 g pistacienødder
30 g mandler
10 g sort sesam
1 tsk fennikelfrø

Rist mandler, sesam og fennikelfrø på en tør varm pande. Put det hele i en morter og kværn det sammen med pistacienødderne. Drysset kan gemmes i en lufttæt beholder et par uger.