Hindbær og blåbær is
En overdådig isdessert med cremet, sød is og syrlige bær. En sommersymfoni uden lige.
Se hvilke køkkenmaskiner vi anbefaler her
Det skal du bruge
UDSTYR blender, evt. en ismaskine
BLÅBÆR ISCREME
1 dåse kokosmælk (eller 2 dl cashewnødder + 3 dl vand)
2 dl blåbær (ægte blåbær. Evt. fra frost)
4 spsk. rismaltsirup eller honning
1 moden banan
1 spsk. Lecitingranulat
Kornene fra 1/2 stang vanilje
HINDBÆR ISCREME
1 dåse kokosmælk (eller 2 dl cashewnødder + 3 dl vand)
2 dl hindbær
4 spsk. rismaltsirup eller honning
1 moden banan
1 spsk. Lecitingranulat
Kornene fra 1/2 stang vanilje
Sådan gør du
BLÅBÆR ISCREME
Blend alle ingredienser, og køl cremen ned i køleskabet. Hæld den afkølede creme i din ismaskine, og følg instrukserne. Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du også bare fryse cremen ned ca. 4 timer – men rør gerne i den ca. hvert 20 min. til den er frossen. Hvis den alligevel bliver for hård kan du gøre isen cremet igen ved at køre den gennem en food processor eller blender.
HINDBÆR ISCREME
Samme fremgangsmåde, som med blåbær iscremen.
Pynt med masser af friske bær.
Fotograf: Cophia Nirrvana