Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Hindbær og blåbær is

N'ice Cream

Hindbær og blåbær is

Hindbær og blåbær is

En overdådig isdessert med cremet, sød is og syrlige bær. En sommersymfoni uden lige.

Se hvilke køkkenmaskiner vi anbefaler her

Det skal du bruge

UDSTYR blender, evt. en ismaskine

BLÅBÆR ISCREME
1 dåse kokosmælk (eller 2 dl cashewnødder + 3 dl vand)
2 dl blåbær (ægte blåbær. Evt. fra frost)
4 spsk. rismaltsirup eller honning
1 moden banan
1 spsk. Lecitingranulat
Kornene fra 1/2 stang vanilje

HINDBÆR ISCREME
1 dåse kokosmælk (eller 2 dl cashewnødder + 3 dl vand)
2 dl hindbær
4 spsk. rismaltsirup eller honning
1 moden banan
1 spsk. Lecitingranulat 
Kornene fra 1/2 stang vanilje

Sådan gør du


BLÅBÆR ISCREME
Blend alle ingredienser, og køl cremen ned i køleskabet. Hæld den afkølede creme i din ismaskine, og følg instrukserne. Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du også bare fryse cremen ned ca. 4 timer – men rør gerne i den ca. hvert 20 min. til den er frossen. Hvis den alligevel bliver for hård kan du gøre isen cremet igen ved at køre den gennem en food processor eller blender.

HINDBÆR ISCREME
Samme fremgangsmåde, som med blåbær iscremen.

Pynt med masser af friske bær.

Fotograf: Cophia Nirrvana