Hindbær og blåbær is

En overdådig isdessert med cremet, sød is og syrlige bær. En sommersymfoni uden lige.

Se hvilke køkkenmaskiner vi anbefaler her

Det skal du bruge

UDSTYR blender, evt. en ismaskine

BLÅBÆR ISCREME
1 dåse kokosmælk (eller 2 dl cashewnødder + 3 dl vand)
2 dl blåbær (ægte blåbær. Evt. fra frost)
4 spsk. rismaltsirup eller honning
1 moden banan
1 spsk. Lecitingranulat
Kornene fra 1/2 stang vanilje

HINDBÆR ISCREME
1 dåse kokosmælk (eller 2 dl cashewnødder + 3 dl vand)
2 dl hindbær
4 spsk. rismaltsirup eller honning
1 moden banan
1 spsk. Lecitingranulat
Kornene fra 1/2 stang vanilje

Sådan gør du


BLÅBÆR ISCREME
Blend alle ingredienser, og køl cremen ned i køleskabet. Hæld den afkølede creme i din ismaskine, og følg instrukserne. Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du også bare fryse cremen ned ca. 4 timer – men rør gerne i den ca. hvert 20 min. til den er frossen. Hvis den alligevel bliver for hård kan du gøre isen cremet igen ved at køre den gennem en food processor eller blender.

HINDBÆR ISCREME
Samme fremgangsmåde, som med blåbær iscremen.

Pynt med masser af friske bær.

Fotograf: Cophia Nirrvana