Hindbær fløde is

Skøn hindbær "fløde" is - uden fløde, sukker og tilsætningsstoffer. 

Til 2 portioner

Se hvilke køkkenmaskiner vi anbefaler her 

 

Det skal du bruge

2 dl. cashew eller macademianødder
1 1/2 dl vand 3 spsk kokospalme sirup, honning eller birkesød
2 tsk. vaniljepulver
2 spsk. lecitingranulat
1 dl. hindbær
Friske violer, kakaonibs eller frysetørret hindbær til pynt

Sådan gør du

Blend alle Ingredienser, og køl cremen ned i køleskabet. Hæld den afkølede creme i din ismaskine, og følg instrukserne. Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du også bare fryse cremen ned ca. 4 timer – men rør gerne i den hvert 20 min. Til den er frossen. Hvis den alligevel bliver for hård kan du køre den cremet igen i en food processor. Pynt med violer eller frysetørret hindbær.

Fotograf: Cophia Nirrvana Shavi