Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Hindbær "flødeis" uden fløde

N'ice Cream

Hindbær "flødeis" uden fløde

Hindbær flødeis uden fløde

Skøn hindbær "fløde" is - uden fløde, sukker og tilsætningsstoffer.

Til 2 portioner

Se hvilke køkkenmaskiner vi anbefaler her

Det skal du bruge

2 dl. cashew eller macademianødder
1 1/2 dl vand
3 spsk kokospalme sirup, honning eller birkesød
2 tsk. vaniljepulver
2 spsk. lecitingranulat  
1 dl. hindbær
Friske violer, kakaonibs eller frysetørret hindbær til pynt 

Sådan gør du

Blend alle Ingredienser, og køl cremen ned i køleskabet. Hæld den afkølede creme i din ismaskine, og følg instrukserne. Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du også bare fryse cremen ned ca. 4 timer – men rør gerne i den hvert 20 min. til den er frossen. Hvis den alligevel bliver for hård kan du køre den cremet igen i en food processor. Pynt med violer eller frysetørret hindbær. 

Fotograf: Cophia Nirrvana Shavi