Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant JuiceVital Instant Juice
Vital Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Glutenfrie Juleboller

Desserter & Kager

Glutenfrie Juleboller

Glutenfrie Juleboller

Bløde, saftige og juleduftende glutenfri boller med figner, hasselnødder og varme krydderier. Perfekte til adventshygge, brunch eller en sundere decembermorgen.

Opskriften giver ca. 16 stk.

Det skal du bruge

  • 15 g. loppefrøskaller
  • ½ liter vand
  • saft fra 1 appelsin
  • skræl fra ½ appelsin
  • 150 g. figner
  • 75 g. hasselnødder
  • 350 g. rismel
  • 50 g. glutenfri havregryn
  • 50 g. kokosmel
  • 1 tsk. salt
  • 2 dråber SteviaSød
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1½ tsk. kanel + lidt til at drysse over bollerne
  • ½ tsk. nelliker
  • ½ tsk. kardemomme
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • Olivenolie til pensling

Sådan gør du

  1. Riv appelsinskrællen fint og pres appelsinsaften.

  2. Rør vandet sammen med appelsinsaft- og skræl samt loppefrøskaller. Lad loppefrøskallerne suge væde til sig i mindst 10 minutter. Hak imens nødder og figner groft og afvej alle de tørre ingredienser.

  3. Rør alle ingredienser grundigt sammen og brug til sidst fingrene til at ”ælte” dejen. Fugt hænderne og form dejen til boller.

  4. Pensl bollerne med olivenolie og drys med lidt kanel. Bages ved 200 grader i 30 – 35 minutter. Ovnen skal være varm, når bollerne sættes ind og bagetiden overholdes.
Opskriften er lavet af Trine Vesteraa.