Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Beautiful Chocolate Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Detaljer
NY! Powerful Acerola Collagen, 250 g. inkl. C-vitamin og protein
POWER, Instant Juice, 150 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Detaljer
NY! Powerful Acerola Collagen, 250 g. inkl. C-vitamin og protein
POWER, Instant Juice, 150 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Glutenfrie Juleboller

Glutenfrie Juleboller

Lækre, bløde, glutenfrie juleboller med julekrydderier. 

Ca. 16 stk.

Det skal du bruge

15 g. loppefrøskaller
½ liter vand
saft fra 1 appelsin
skræl fra ½ appelsin
150 g. figner
75 g. hasselnødder
350 g. rismel
50 g. glutenfri havregryn
50 g. kokosmel
1 tsk. salt
2 dråber SteviaSød
1 tsk. bagepulver
1½ tsk. kanel + lidt til at drysse over bollerne
½ tsk. nelliker
½ tsk. kardemomme
½ tsk. vaniljepulver
Olivenolie til pensling

Sådan gør du

Riv appelsinskrællen fint og pres appelsinsaften. Rør vandet sammen med appelsinsaft- og skræl samt loppefrøskaller. Lad loppefrøskallerne suge væde til sig i mindst 10 minutter. Hak imens nødder og figner groft og afvej alle de tørre ingredienser. Rør alle ingredienser grundigt sammen og brug til sidst fingrene til at ”ælte” dejen. Fugt hænderne og form dejen til boller.

Pensl bollerne med olivenolie og drys med lidt kanel. Bages ved 200 grader i 30 – 35 minutter. Ovnen skal være varm, når bollerne sættes ind og bagetiden overholdes.

Opskriften er lavet af Trine Vesteraa.