Kål-vafler med sød kartoffel creme
Opskriften er lavet af skønne Ida Hjorth fra Brainrecovery
Det skal du bruge
UDSTYR:
Vaffelform
VAFFEL:
4 dl kikærtemel
4 dl vand
400 g rød- og hvidkål, fint snittet
1 dl solsikkekerner
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. flagesalt
SØD KARTOFFEL CREME:
1 dåse hvide bønner
250 g. sød kartoffel, bagt
1 citron, saften heraf
1 fed hvidløg
2 spsk. tahin
1 ½ tsk. stødt spidskommen
1 tsk. Brain Blend
1/8 tsk. cayennepeber
Salt
Sådan gør du
VAFLER: Rør alle ingredienser til vaffeldejen sammen. Tænd vaffeljernet eller brug vores populære vaffelform og lad det blive varmt. Kom halvdelen af dejen i vaffeljernet når lampen lyser grønt. Luk låget i og bag vaflen til lampen igen lyser grøn. Gentag med resten af dejen.SØD KARTOFFEL CREME: Kom alle ingredienser i en foodprocessor og kør til en cremet konsistens.
SÅDAN SAMLER DU DIN SANDWICH: Smør vaflerne med sød kartoffel creme og fyld dem med grillet squash, peberfrugt og frisk spinat.
Opskriften er fra den lækre gratis ebog, som du får med, når du bestiller Brain Blend hos os.