Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Kirsebær Lakrids N'ice Cream

N'ice Cream

Kirsebær Lakrids N'ice Cream

Is med lakrids og kirsebær

Rustik kirsebær N'ice Cream med et frækt touch af lakidspulver.

Det skal du bruge

UDSTYR blender, evt. en ismaskine

1 dåse kokosmælk eller en håndfuld cashewnødder blendet op i 2,5 dl vand
4 spsk. kokospalmesirup
1 håndfuld friske kirsebær
evt. 2 spsk lechitin granulat eller 1 pastauriseret æggeblomme
evt. 1 spsk. mandelsmør eller anden nøddesmør
2 spsk. lakridspulver
1 tsk. vaniljepulver

Sådan gør du

Rengør og skær kirsebærrene i halve og fjern stenen. Sæt kirsebær samt lakridspulver til side. Blend alle de øvrige ingredienser og kom iscremen i din ismaskine og følg instrukserne. Når massen er klar til det (fastere end softice), tilsættes kirsebær og lakridspulver og isen kører videre i maskinen til ønsket konsistens.

Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du også bare fryse cremen ned ca. 4 timer - men rør gerne i den ca. hvert 20. minut, til den er frossen. Tilsæt kirsebær og lakridspulver undervejs. Hvis den alligevel bliver for hård, kan du gøre isen cremet igen ved at køre den gennem en food processor eller blender. Isen egner sig også fortrinligt til at lave ispinde af.