Kirsebær Lakrids N'ice Cream

Rustik kirsebær N'ice Cream med et frækt touch af goft lakidspulver.

Det skal du bruge

UDSTYR blender, evt. en ismaskine

1 dåse kokosmælk
4 spsk. kokospalmesirup 
1 håndfuld (friske) kirsebær
2 spsk lechitin granulat eller 1 pastauriseret æggeblomme 
1 spsk. mandelsmør  eller anden nøddesmør
2 spsk. groft lakridspulver 1 tsk. vaniljepulver

Sådan gør du

Rengør og skær kirsebærene i halve og fjern stenen. Sæt kirsebær samt groft lakridspulver til side. Blend alle de øvrige ingredienser og kom iscremen i din ismaskine og følg instrukserne. Når massen er klar til det (fastere end soft-ice), tilsættes kirsebær og lakridspulver og isen kører videre i maskinen til ønsket konsistens. Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du også bare fryse cremen ned ca. 4 timer - men rør gerne i den ca. hvert 20. minut, til den er frossen. Tilsæt kirsebær og lakridspulver undervejs. Hvis den alligevel bliver for hård, kan du gøre isen cremet igen ved at køre den gennem en food processor eller blender. Isen egner sig også fortrinligt til at lave ispinde af. Er du til video-opskrift, så følg med her  (blot skift jorbær ud med kirsebær og lakrids).