Mandel Pistacie Is
Is med spinat. Det er flippet! Utrolig hvad man kan snige i en n'ice cream - uden nogen opdager det.
Nok til ca. 4 personer
Det skal du bruge
UDSTYR blender, evt. ismaskine1 dåse kokosmælk (ikke light)
2,5 dl plantemælk (f.eks. mandelmælk eller rismælk)
4 store spsk. mandelsmør
4 dl sammenpresset babyspinat
4 spsk honning eller kokospalmesirup
1 dl usaltede, afskallede pistacienødder. Grofthakkede
1 dl usaltede, afskallede pistacienødder. Grofthakkede
Opskriften kan også laves i en isform
Sådan gør du
Blend alle Ingredienser, og køl cremen ned i køleskabet. Hæld den afkølede creme i din ismaskine, og følg instrukserne. Når isen er blevet cremet tilsættes de hakkede pistacienødder. Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du også bare fryse cremen ned ca. 4 timer – men rør gerne i den ca. hvert 20 min. til den er frossen. Hvis den alligevel bliver for hård kan du gøre isen cremet igen ved at køre den gennem en food processor eller blender.Opskriften er fra bogen N'ice Cream
Fotograf: Cophia Nirrvana