Mandel Pistacie Is

Is med spinat. Det er flippet! Utrolig hvad man kan snige i en n'ice cream - uden nogen opdager det.

Nok til ca. 4 personer

Det skal du bruge

UDSTYR blender, evt. ismaskine

1 dåse kokosmælk (ikke light)
2,5 dl plantemælk (f.eks. mandelmælk eller rismælk)
4 store spsk. mandelsmør 
4 dl sammenpresset babyspinat
4 spsk honning eller kokospalmesirup
1 dl usaltede, afskallede pistacienødder. Grofthakkede

Opskriften kan også laves i en isform


Sådan gør du

Blend alle Ingredienser, og køl cremen ned i køleskabet. Hæld den afkølede creme i din ismaskine, og følg instrukserne. Når isen er blevet cremet tilsættes de hakkede pistacienødder. Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du også bare fryse cremen ned ca. 4 timer – men rør gerne i den ca. hvert 20 min. til den er frossen. Hvis den alligevel bliver for hård kan du gøre isen cremet igen ved at køre den gennem en food processor eller blender.

Opskriften er fra bogen N'ice Cream
Fotograf: Cophia Nirrvana