Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Maple Pecan Iscreme

N'ice Cream

Maple Pecan Iscreme

Maple Pecan Iscreme

Blid n'ice cream med macadamianødder.

Til ca. 4 portioner

Det skal du bruge

UDSTYR blender, ismaskine

3 dl cashew- eller macadamianødder
2 dl vand
2 tsk. vaniljepulver
2 spsk. lecitingranulat
5 spsk. kokosolie
1 dl pekannødder, grofthakkede
1 dl kokospalmesirup

Opskriften kan også laves i en isform

Sådan gør du

Blend alle Ingredienserne, undtagen pekannødderne, til iscremen og ensartet og cremet. Hæld den afkølede creme i din ismaskine, og følg instrukserne. Når isen bliver cremet, tilsættes de hakkede pekannødder. Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du også bare fryse cremen ned ca. 4 timer – men rør gerne i den hvert 20 min. Til den er frossen. Hvis den alligevel bliver for hård kan du køre den cremet igen i en food processor.

Opskriften er fra bogen N'ice Cream
Fotograf: Cophia Nirrvana