Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Pistacie ispinde med kokos

N'ice Cream

Pistacie ispinde med kokos

Pistacie ispinde med kokos

Spis is året rundt!

Det skal du bruge

12 stk små magnum

140 g usaltede pistaciekerner
80 g ahornsirup
120 g kokoscreme
160 g vegansk piskefløde
½ stk lime, saften
½ tsk vaniljepulver
1 nip salt
200 g mørk chokolade
30 g pistaciekerner

Bestil Isform her 

Sådan gør du

1. BLEND PISTACIESMØR: Start med at blende pistaciekerner helt fint i blender/minihakker indtil det bliver til "smør". Dette kan tage 10-15 min. men hav tålmodighed. *Du kan købe færdiglavet pistaciesmør i helsekostbutikker samt online.

2. BLEND ISMASSE: I blender kom kokoscreme, sirup, vanilje, salt samt pistaciesmør. Blend indtil cremet og homogen. I seperat skål kom fløde og saften fra 1/2 lime. Pisk indtil stift. Tilføj pistaciecremen til din piskede fløde og vend rundt indtil fordelt.

3. FRYS: Find dine ønskede forme frem og fordel ismassen heri. Sæt på frys minimum 5 timer eller natten over.

4. OVERTRÆK MED CHOKOLADE: Smelt chokoladen over vandbad og vend finthakkede pistacienødder i. Tag dine ispinde ud af formene og vend i den smeltede chokolade. Nyd med det samme eller kom resterende ispinde i en lufttæt beholder på frys.