Pistacie ispinde med kokos

Spis is året rundt!

Det skal du bruge

12 stk små magnum

140 g usaltede pistaciekerner
80 g ahornsirup
120 g kokoscreme
160 g vegansk piskefløde
½ stk lime, saften
½ tsk vaniljepulver
1 nip salt
200 g mørk chokolade
30 g pistaciekerner

Isform

Sådan gør du

1. BLEND PISTACIESMØR: Start med at blende pistaciekerner helt fint i blender/minihakker indtil det bliver til "smør". Dette kan tage 10-15 min. men hav tålmodighed. *Du kan købe færdiglavet pistaciesmør i helsekostbutikker samt online.

2. BLEND ISMASSE: I blender kom kokoscreme, sirup, vanilje, salt samt pistaciesmør. Blend indtil cremet og homogen. I seperat skål kom fløde og saften fra 1/2 lime. Pisk indtil stift. Tilføj pistaciecremen til din piskede fløde og vend rundt indtil fordelt.

3. FRYS: Find dine ønskede forme frem og fordel ismassen heri. Sæt på frys minimum 5 timer eller natten over.

4. OVERTRÆK MED CHOKOLADE: Smelt chokoladen over vandbad og vend finthakkede pistacienødder i. Tag dine ispinde ud af formene og vend i den smeltede chokolade. Nyd med det samme eller kom resterende ispinde i en lufttæt beholder på frys.