Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Raw Cupcakes

Rawcakes

Raw Cupcakes

Raw Cupcakes

Der er to forskellige bunde til Raw Cup Cakes med chokoladecreme eller pink banancreme og farverig krymmel: chokolade, lucuma, havtorn eller jordbær.

Det skal du bruge

CHOKOLADEBUND
Ca 7-10 mini cup cakes

UDSTYR: minimuffinsforme

10 Medjool-dadler
1 dl rå kakaopulver 
2 tsk vaniljepulver

LUCUMABUND
Ca 7-10 mini cup cakes (udstyr: minimuffinforme) <
10 Medjool-dadler
3 spsk lucumapulver
1 tsk vaniljepulver

Sådan gør du

CHOKOLADEBUND Udsten dadlerne og mos dem til en blød dadelmasse. Ælt rå kakaopulver og vaniljepulver i dadel-massen. Fordel chokoladedejen i minimuffinforme (du kan evt trille dejen til en tyk “pølse” og skære små mundrette stykker af i cup cake-størrelse)

LUCUMABUND Udsten dadlerne og mos dem til en blød dadelmasse. Ælt vaniljepulver og lucumapulver i dadel-massen. Fordel dejen i minimuffinforme (du kan også trille dejen til en tyk “pølse” og skære små mundrette stykker af i cup cake-størrelse).

Opskriften er fra Nyd dig slank
Fotograf: Camilla Hey