Raw Cupcakes

Der er to forskellige bunde til Raw Cup Cakes med chokoladecreme eller pink banancreme og farverig krymmel: chokolade, lucuma, havtorn eller jordbær.

Det skal du bruge

CHOKOLADEBUND
Ca 7-10 mini cup cakes

UDSTYR: minimuffinsforme

10 Medjool-dadler
1 dl rå kakaopulver 
2 tsk vaniljepulver

LUCUMABUND
Ca 7-10 mini cup cakes (udstyr: minimuffinforme) <
10 Medjool-dadler
3 spsk lucumapulver
1 tsk vaniljepulver

Sådan gør du

CHOKOLADEBUND Udsten dadlerne og mos dem til en blød dadelmasse. Ælt rå kakaopulver og vaniljepulver i dadel-massen. Fordel chokoladedejen i minimuffinforme (du kan evt trille dejen til en tyk “pølse” og skære små mundrette stykker af i cup cake-størrelse)

LUCUMABUND Udsten dadlerne og mos dem til en blød dadelmasse. Ælt vaniljepulver og lucumapulver i dadel-massen. Fordel dejen i minimuffinforme (du kan også trille dejen til en tyk “pølse” og skære små mundrette stykker af i cup cake-størrelse).

Opskriften er fra Nyd dig slank
Fotograf: Camilla Hey