Der er to forskellige bunde til Raw Cup Cakes med chokoladecreme eller pink banancreme og farverig krymmel: chokolade, lucuma, havtorn eller jordbær.
Det skal du bruge
CHOKOLADEBUND Ca 7-10 mini cup cakes
UDSTYR: minimuffinsforme
10 Medjool-dadler
1 dl rå kakaopulver
2 tsk vaniljepulver
LUCUMABUND Ca 7-10 mini cup cakes (udstyr: minimuffinforme) <
10 Medjool-dadler
3 spsk lucumapulver
1 tsk vaniljepulver
Sådan gør du
CHOKOLADEBUND Udsten dadlerne og mos dem til en blød dadelmasse. Ælt rå kakaopulver og vaniljepulver i dadel-massen. Fordel chokoladedejen i minimuffinforme (du kan evt trille dejen til en tyk “pølse” og skære små mundrette stykker af i cup cake-størrelse)
LUCUMABUND Udsten dadlerne og mos dem til en blød dadelmasse. Ælt vaniljepulver og lucumapulver i dadel-massen. Fordel dejen i minimuffinforme (du kan også trille dejen til en tyk “pølse” og skære små mundrette stykker af i cup cake-størrelse).
Opskriften er fra Nyd dig slank
Fotograf: Camilla Hey