Silketofu ispinde
Is med protein! Der tilmed smager skønt!
Det skal du bruge
(5 stk ispinde)
300 g silken tofu
60 g ahornsirup
1 tsk vanilje
60 g mandelsmør
½ appelsin, skallen + saften / eller 1 stk lime
1 spsk kokosolie, smeltet (kan udelades men giver bedre konsistens)
1 nip salt
200 g mørk chokolade
1 tsk kokosolie (kan udelades)
50 g hakkede mandler
Isform - se vores BPA-fri udvalg her!
Sådan gør du
Kom silken tofu, ahornsirup, vanilje, mandelsmør, skal og saft fra ½ appelsin, smeltet kokosolie samt et nip salt i en god blender. Blend indtil helt cremet og fordel i formen. Frys min. 4 timer.
Smelt chokoladen med kokosolie. Hak mandler og vend i. Stik isene ud af formen og overtræk dem med mandel-chokolade.
Nydes kolde og kan opbevares på frys i lufttæt beholder.