Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Strawberry Cheesecake Pops

N'ice Cream

Strawberry Cheesecake Pops

Strawberry Cheesecake Pops

Is-kage i én opskrift

En perfekt blanding af kage og is til de dage, hvor du ikke kan bestemme dig for, hvad du har mest lyst til.

Se hvilke ismaskiner vi anbefaler her

Det skal du bruge

UDSTYR:
Evt. blender, ispindeform og ispinde

JORDBÆRCREME:
5 dl jordbær (frosne eller friske)
2 bananer evt.
2 tsk rødbedepulver
Evt. 1 spsk birkesød, honning eller kokospalmesirup 

CHEESECAKE-LAG
1 dåse kokosmælk
2 spsk honning
Vaniljekorn fra en halv stang vanilje
2 tsk citronsaft 1 knsp god salt

KIKSE-BUND
5 valgfrie kiks
1 spsk smør eller kokosolie
1 god isform - se vores favorit her

Sådan gør du

Blend jordbær, bananer, rødbedekrystaller og evt. honning eller lignende. Eller mos dem godt sammen med en gaffel. Fordel jordbærmassen i isformene. Rør kokosmælk, vanilje, citronsaft og salt godt sammen. Fordel ’cheese-cremen’ i isformene ovenpå laget af jordbær. Knus kiksene og smelt smørret (eller kokosolien). Fordel ’crumble-bunden’ øverst i isformene og stik ispindene i. Frys i minimum 5 timer.