En perfekt blanding af kage og is til de dage, hvor du ikke kan bestemme dig for, hvad du har mest lyst til.
Se hvilke ismaskiner vi anbefaler her
UDSTYR:
Evt. blender, ispindeform og ispinde
JORDBÆRCREME:
5 dl jordbær (frosne eller friske)
2 bananer evt.
2 tsk rødbedepulver
Evt. 1 spsk birkesød, honning eller kokospalmesirup
CHEESECAKE-LAG
1 dåse kokosmælk
2 spsk honning
Vaniljekorn fra en halv stang vanilje
2 tsk citronsaft 1 knsp god salt
KIKSE-BUND
5 valgfrie kiks
1 spsk smør eller kokosolie
1 god isform - se vores favorit her
Blend jordbær, bananer, rødbedekrystaller og evt. honning eller lignende. Eller mos dem godt sammen med en gaffel. Fordel jordbærmassen i isformene. Rør kokosmælk, vanilje, citronsaft og salt godt sammen. Fordel ’cheese-cremen’ i isformene ovenpå laget af jordbær. Knus kiksene og smelt smørret (eller kokosolien). Fordel ’crumble-bunden’ øverst i isformene og stik ispindene i. Frys i minimum 5 timer.