Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Trifli med bær og kokoscreme

Desserter & Kager

Trifli med bær og kokoscreme

Trifli med bær og kokoscreme
En lækker dessert - og så er den fyldt med næring.

4 personer

Det skal du bruge

2 dl blåbær
2 dl hindbær
10 ananaskirsebær (physalis)
1 dl kokoschips eller kokosmel
2 tsk honning eller kokospalmesirup
1 tsk vaniljepulver
Ca 60 gram chokolade
1 dåse økologisk kokosmælk, kold
Evt. lidt ristede hakkede mandler 


Sådan gør du

Bland bærerne. Fordel halvdelen har bærerne i de 4 glas. Drys kokoschips over bærerne. Åben kokosmælken. Brug den fede creme, som samler sig i toppen af dåsen. Hæld det tynde vand forsigtig fra, så vand og creme ikke blandes. Rør den fede kokoscreme med sukrin og vaniljepulver. Fordel halvdelen af kokos-vanilje cremen på bær og kokoschips. Top med de resterende bær og fordel den sidste kokos-vanilje creme på desserterne. Hak til sidst chokoladen - og evt lidt ristede hakkede mandler - og drys på hver dessert.