Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Vandmelon ispinde

N'ice Cream

Vandmelon ispinde

Vandmelon ispinde

Da vi var børn, kunne man købe vandmelons ispinde i kiosken. Det var sådan nogle læskende is fyldt med raffineret sukker, farvestoffer og kunstig aroma. I virkeligheden er det jo fantastisk nemt selv at lave vandmelons is – helt uden klam kemi. Se bare her. 

Til 6 ispinde

Det skal du bruge

UDSTYR 6 ispinde

1/2 vandmelon. Gerne kernefattig
6 ispinde 
lidt god smeltet chokolade

Eller lav chokoladen selv:
2 spsk kokosolie
1 spsk kokospalmesirup
1 spsk kakaopulver

Sådan gør du

Skær vandmelonen ud, så du har 6 trekanter, men skallen nederst. 

Skær en lille revne nederst i vandmelonernes skal, så du kan indsætte ispinde.
Frys i min. 4 timer

Smelt kokosolien og rør rismaltsirup og kakaopulver i til en chokoladesauce. Placer små prikker af chokolade på isen som små ”chokoladekerner. Vil du ikke lave din egen chokoladesauce, så kan du smelte hokolade istedet .

Fotograf: Cophia Nirrvana