Vild med varm cacao? Så prøv denne!

I dag skal vi dykke ned i et af vores favorit-emner: cacaobønner – kilden til både cacao og chokolade... Mums!

Cacaobønnen stammer fra en plante og er faktisk så næringsrig, at den nærmest burde regnes som en grøntsag :) 

Vores  ceremonial cacao er lavet af økologiske, fermenterede criollo-cacaobønner, der soltørres for at bevare flest mulige næringsstoffer.

Fermenteringen giver desuden en intens og dyb cacaosmag, som er det, der virkelig adskiller ceremoni-cacao fra almindelig cacao.

Hvis du elsker cacao og chokolade (og hvem gør ikke det?), så skal du prøve vores ceremonial cacao! Den er ikke kun til ceremonier, men til alle, der sætter pris på en ægte kvalitets-cacao.

Bonus! Du kan også bruge den til varm cacao, bagværk, müsli, chokoladebarer og meget mere.

Du kan finde andre opskrifter med cacao her! 

1. Gudinde chokolade 
Find opskriften her!

2. Cacaofudge 
Find opskriften her!

3. Snickers kage 
Find opskriften her!