Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Bagte æbler med mandler

Jul

Bagte æbler med mandler

Bagte æbler med mandler

Klassiske bagte eller kogte æbler med gele – men i helt nye klæder! Her får du nemlig en version med skovbær, syrlig lime, frisk mynte og muskatnød. Det smager fantastisk sammen.

Spis dem som tilbehør til en krydret julesteg eller med en kugle is til dessert.

Det skal du bruge

  • 6 æbler
  • 2 dl skovbær eller blandede bær (frosne og optøede)
  • 2 tsk kokospalmesirup eller alm sirup
  • Saft fra en halv lime
  • 1 tsk chiafrø
  • 1 knivspids muskatnød
  • 1 dl hakkede mandler
  • 3 stilke frisk mynte

Sådan gør du

  1. Fjern kernehuset og udhul æblerne, men lad bunden og blomsten sidde på æblet.

  2. Mos bærene med en gaffel. Tilsæt kokospalmesirup, lime, chia, muskat og halvdelen af mandlerne.

  3. Hak mynte (gem et par blade til pynt) og bland mynten sammen med de andre ingredienser.

  4. Fyld alle æbler og bag i ovnen på 175 grader i ca. 20 minutter. Æblerne skal være bløde og have en smuk farve. Hvis de stadig føles hårde, så lad dem stå yderligere nogle minutter i ovnen.

  5. Pynt æblerne med hakkede mandler og frisk mynte før servering.

Tip!

Disse bagte æbler smager også virkelig lækkert som dessert sammen med en kugle vaniljeis eller vaniljesauce.