Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Bønnesalat med hvidløgsdressing

Grønne Retter

Bønnesalat med hvidløgsdressing

Bønnesalat med hvidløgsdressing

Leder du efter en sund, mættende og smagfuld salat, der både kan serveres som hovedret eller tilbehør? Så skal du prøve denne!

Det skal du bruge

1 dåse kikærter
150 g. edamamebønner
1 pose feldsalat
1 bundt asparges
200 g. blåbær
1 dl. soltørrede tomater (skåret i strimler)
1 spsk. ristede græskarkerner

Dressing
2 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg (fintrevet)
1 spsk. agavesirup
1 spsk. balsamico
1/2 citron (saften)
Salt, peber 

Sådan gør du 

Start med at optø edamamebønner og dræn/ skyl kikærterne godt i en sigte.

Klargør asparges og steg dem kort på panden i lidt smør indtil de tager farve og bliver let stegte. Krydre med flagesalt.  

Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber. 

På ønsket fad fordel feldsalat, kikærter, edamamebønner samt halvdelen af dressingen. Vend godt rundt. 

Fordel derefter asparges i mindre stykker, blåbær, soltørret tomat samt ristede græskarkerner. Top med resterende dressing.