Leder du efter en sund, mættende og smagfuld salat, der både kan serveres som hovedret eller tilbehør? Så skal du prøve denne!
1 dåse kikærter
150 g. edamamebønner
1 pose feldsalat
1 bundt asparges
200 g. blåbær
1 dl. soltørrede tomater (skåret i strimler)
1 spsk. ristede græskarkerner
Dressing
2 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg (fintrevet)
1 spsk. agavesirup
1 spsk. balsamico
1/2 citron (saften)
Salt, peber
Start med at optø edamamebønner og dræn/ skyl kikærterne godt i en sigte.
Klargør asparges og steg dem kort på panden i lidt smør indtil de tager farve og bliver let stegte. Krydre med flagesalt.
Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber.
På ønsket fad fordel feldsalat, kikærter, edamamebønner samt halvdelen af dressingen. Vend godt rundt.
Fordel derefter asparges i mindre stykker, blåbær, soltørret tomat samt ristede græskarkerner. Top med resterende dressing.