Bountykugler
Forkæl dig med disse hjemmelavede bountykugler – små kokosdrømme overtrukket med mørk chokolade. Glutenfri, laktosefri og perfekt til dig, der elsker søde snacks uden sukker, men med masser af smag.
Intens kokos, lækker chokolade og nemme at lave – en snack, der både ser flot ud og smager himmelsk. Opskriften giver ca. 30 kugler.
Det skal du bruge
- 1 dåse kokosmælk, kun den fede del*
- 100 g kokosmel
- 2 spsk kokossukker
- 1 tsk vaniljepulver
- 1 nip salt
- 100 g mørk chokolade – kan fx laves af 2/3 kakaomasse og 1/3 kakaosmør
- 20 g kokosmel til pynt
Sådan gør du
- Sæt en dåse kokosmælk på køl to timer før brug, så den kan dele sig i en fast, fed del og mælken. Det er kun den faste del, du skal bruge.
- Bland den faste del med kokosmel, kokossukker, vaniljepulver og salt. Rør det hele godt sammen.
- Sæt massen på køl i 30-45 minutter og form herefter til kugler.
- Smelt chokolade over vandbad og overtræk kuglerne.
- Pynt med kokosmel og sæt dem på køl, til du skal spise dem.
Opskriften er udviklet af Maria Charlotte.



















