Bountykugler

Opskriften på bountykugler med kokos er udviklet af opskriftsudvikler Maria Charlotte. Hun har en bachelor i ernæring- og sundhed. Her har hun lavet glutenfrie og laktosefrie snacks, som smager fantastisk!

Kuglerne er en god snack, hvis man er lækkersulten. Maria har udviklet opskriften så den har en intens smag af kokos, da bountykuglerne primært er lavet af kokos - og overtrukket med en god mørk chokolade.

Opskriften er Marias egen på hjemmelavede bountykugler, og vi har fået lov at dele den da vi ved mange af jer har elsker snacks uden sukker og gluten.

Det skal du bruge

30 kugler

1 dåse kokosmælk, kun den fede del*
100 g kokosmel
2 spsk kokossukker
1 tsk vaniljepulver
1 nip salt
100 g mørk chokolade - kan fx laves af 2/3 kakaomasse og 1/3 kakaosmør.

Drys
20 g kokosmel

Sådan gør du

*Sæt en dåse kokosmælk på køl to timer før brug, så den kan dele sig i sin hhv. fede del og mælken. Det er kun den tykke og faste del du skal bruge.

Tag den fede del fra og bland den med kokosmel, kokossukker, vaniljepulver og salt. Rør det hele godt sammen. Sæt massen på køl i 30-45 minutter og form herefter til kugler.

Smelt chokolade over vandbad og overtræk kuglerne. Pynt dem med kokosmel og sæt dem på køl, til du skal spise dem.