Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant JuiceVital Instant Juice
Vital Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Bountykugler

Desserter & Kager

Bountykugler

Bountykugler

Forkæl dig med disse hjemmelavede bountykugler – små kokosdrømme overtrukket med mørk chokolade. Glutenfri, laktosefri og perfekt til dig, der elsker søde snacks uden sukker, men med masser af smag.

Intens kokos, lækker chokolade og nemme at lave – en snack, der både ser flot ud og smager himmelsk. Opskriften giver ca. 30 kugler.

Det skal du bruge

  • 1 dåse kokosmælk, kun den fede del*
  • 100 g kokosmel
  • 2 spsk kokossukker
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 nip salt
  • 100 g mørk chokolade – kan fx laves af 2/3 kakaomasse og 1/3 kakaosmør
  • 20 g kokosmel til pynt

Sådan gør du

  1. Sæt en dåse kokosmælk på køl to timer før brug, så den kan dele sig i en fast, fed del og mælken. Det er kun den faste del, du skal bruge.
  2. Bland den faste del med kokosmel, kokossukker, vaniljepulver og salt. Rør det hele godt sammen.
  3. Sæt massen på køl i 30-45 minutter og form herefter til kugler.
  4. Smelt chokolade over vandbad og overtræk kuglerne.
  5. Pynt med kokosmel og sæt dem på køl, til du skal spise dem.

Opskriften er udviklet af Maria Charlotte.