Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant JuiceVital Instant Juice
Vital Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Brun sovs på knoldselleri

Grønne Retter

Brun sovs på knoldselleri

Vegansk brun sovs på knoldselleri

Cremet, lys-brun og aromatisk sauce med knoldselleri og cashewnødder, perfekt til julefrokosten eller enhver vegansk middag.

Blød og fyldig, med den helt rigtige smag af umami - en sauce, der får alle til at tage ekstra portioner.

Det skal du bruge

  • ½ hoved knoldselleri, i tern
  • 2 spsk. Kokosolie
  • grøntsagsbouillon (terning)
  • 3-4 spsk. tamari eller coco aminos
  • 1 lille løg, i både
  • 2 dl cashewnødder
  • 6-10 dl vand
  • ½ dadel


Sådan gør du

  1. Kog alle ingredienser til knoldsellerien er mør.
  2. Blend herefter til sauce og tilsæt evt. mere vand, hvis den er for tyk

Opskriften er fra Nyd Dig Sund julemad
Fotograf: Cophia Nirrvana