Cacaofudge
Små stykker pakket med endeløs kærlighed. Knas,
krydder, kærlighed.
Foodprocessor
ca 5 bløde dadler (50 g.)
1 spsk kokosolie
65 g ceremonial cacao
1 spsk græskarkerner eller andre kerner
1/2 spsk frysetørret hindbær (kan udlades)
1 spsk mandler eller andre nødder
Fordel massen på et stykke bagepapir i en firkant med en højde på 1 1/2 cm. Sæt på frys i ca. 1/2 time og skær i stykker. Opbevares på køl i tætlukket beholder
krydder, kærlighed.
Opskriften er fra e-bogen 'Et væld af lækkerier', som du får med gratis, når du bestiller ceremonial cacao hos os.
Det skal du bruge
UDSTYRFoodprocessor
ca 5 bløde dadler (50 g.)
1 spsk kokosolie
65 g ceremonial cacao
1 spsk græskarkerner eller andre kerner
1/2 spsk frysetørret hindbær (kan udlades)
1 spsk mandler eller andre nødder
Sådan gør du
Udsten dadlerne. Blend dadler og kokosolie. Smelt hakket cacao i en gryde ved svag varme, mens du rører konstant. Blend dadelmassen med cacao. Rør kerner, nødder og frysetørret hindbær i.Fordel massen på et stykke bagepapir i en firkant med en højde på 1 1/2 cm. Sæt på frys i ca. 1/2 time og skær i stykker. Opbevares på køl i tætlukket beholder