Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Tilbud Nyhed Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris223,00 DKK Normalpris279,00 DKK
Detaljer
Tilbud Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris383,00 DKK Normalpris479,00 DKK
Detaljer
Tilbud POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris263,00 DKK Normalpris329,00 DKK
Detaljer
Tilbud Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris263,00 DKK Normalpris329,00 DKK
Detaljer
Tilbud VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris263,00 DKK Normalpris329,00 DKK
Detaljer
Tilbud Nyhed Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris223,00 DKK Normalpris279,00 DKK
Detaljer
Tilbud Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris383,00 DKK Normalpris479,00 DKK
Detaljer
Tilbud POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris263,00 DKK Normalpris329,00 DKK
Detaljer
Tilbud Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris263,00 DKK Normalpris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Chokoladekugler

Desserter & Kager

Chokoladekugler

Chokoladekugler

Uimodståelige...

Tænk sig, man kan lave noget så lækkert af 5 ingredienser.

Ca. 14 stk.

Det skal du bruge

12 medjool-dadler
2 spsk. kokosolie
6 spsk. rå kakaopulver
1 knsp. god salt
2 spsk. rå kakaopulver (til at trille kuglerne i). 

Sådan gør du

Fjern stenene fra dadlerne og mos dem med fingrene eller i en foodprocessor. Bland kokosolie, rå kakaopulver og himalayasalt i dadelmosen. Du kan med fordel sætte daddelmosen på køl inden kuglerne trilles. Tril dejen til kugler, og rul kuglerne i rå kakaopulver.

Fotograf: Camilla Hey