Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant JuiceVital Instant Juice
Vital Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Dejlig Daal

Food Prepping

Dejlig Daal

Dejlig daal

Daal er en smuk indisk linsegryde med masser af skønne krydderier og proteiner. Perfekt til kødfrie dage. Daal er oplagt at lave i en høkasse. På den måde sparer du op til 70% strøm ved tilberedning af retten.

Det skal du bruge

Ingredienser til 4 personer
Til gryden: 200 gram linser
2 dåser flåede tomater (kan udelades, hvis du vil have en gul daal)
5-6 dl boullion
3 fed hvidløg
2 cm ingefær
0,5 tsk koriander
0,5 tsk gurkemeje
0,5 tsk spidskommen
0,5 kardemomme
1 tsk chiliflager eller 1 llille hakket chili
2 spsk kokosolie eller anden olie til stegning.
lidt salt og peber

Eksempel på topping:
Hakkede koriander
tzatiki eller raita
Hakkede saltede mandler

Stegte svampe



Sådan gør du

Steg hvidløg, ingefær og krydderier i olien og rør rundt i 1 minut. Tilsæt herefter de øvrige krydderier og lad dem stege med i 1 minut.

Skyl de røde linser i en sigte. Kom linserne i gryden sammen med grøntsagsbouillon og hakkede tomater.

Lad det simre under låg i 30-45 minutter. Eller kog op i 10 minutter, rør rundt og sæt gryden i en høkasse.

Rør jævnligt og kom lidt ekstra grøntsagsbouillon i, hvis daalen bliver for tyk.
Smag til med salt og lidt peber og server retten i dybe skåle - evt. med topping.