Efterårsvafler med æbler
Virkelig lækker glutenfri vaffelopskrift, som er udviklet af skønne Rikke Lund fra @naturlig.mad
Det skal du bruge
Opskrift (10-12 vafler)
500 g banan
5 æg
2,5 tsk kanel
2,5 tsk bagepulver
1 nip salt
100 g havremel
100 g mandelmel
300 g æble i små tern
1-2 vaffelforme
Sådan gør du
Blend banan, æg, kanel, bagepulver og salt. Vend mel og æbletern i. Fyld i vaffelformene og bag ca. 15-20 min. ved 200°C.
Tip vaflerne ud på en rist og bag yderligere ca. 10 min.
Tag vaflerne ud, når de er gyldne – og top med æble, hakkede mandler og dadler samt nøddesmør.
Tip: Ønsker du vaflerne helt uden mel, så brug 200 g mandelmel og udelad havremel.
Anbefaling: Brug to vaffelforme for at udnytte varmen i ovnen optimalt.














