Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Falafler med krydderurter

Grønne Retter

Falafler med krydderurter

Falafler med krydderurter

Falafler er en vegatarisk klassisker og perfekte til køderi dage :-)

Det skal du bruge

(ca. 25-30 stk)
300 gram kikærter
friske korriander og bredbladet persille i store mængder
1 tsk stødt spidskommen
4-6 fed hvidløg
1 frisk chili
1 tsk paprika
1 tsk bagepulver 
salt og peber
ca. 1 dl grøntsagsfond
1 dl kokosolie

Sådan gør du

Sæt kikærterne i blød i rigeligt med koldt vand natten over ved stuetemp. Hæld herefter vandet fra og skyl kikærterne i en si. Kog kikærterne i ca. 30 minutter.

Hak hvidlæg groft. Chili befries for kerner og snittes groft. Koriander og persille skylles godt. Kikærter, hvidløg, chili, spidskommen, korriander, persille, paprika, bagepulver, kokosolie, salt og peber køres i en foodprocessor eller en blender.

Tilsæt grøndsagsfonden lidt efter lidt. Farsen må ikke blive for tynd - den skal være så 'dej-agtig' som muligt. Farsen hviler evt. i køleskabet nogle timer.

Kom kokosolie på en pande. Form farsen til kugler med en ske eller med hænderne. Steg falaflerne på alle sider og servér dem med tzatziki, sød chilisovs, et godt brød og en god salat.