Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Fyldte champignon med pesto

Grønne Retter

Fyldte champignon med pesto

Fyldte champignon med pesto
Skønt tilbehør til grillretter - kan også laves i en raw udgave.

Opskriften giver tilbehør til 3 personer.

Det skal du bruge

6 store champignon - evt. markchampognon
1 spsk tamari eller coco aminos
1 spsk olivenolie
1 portion pesto (alternativ kan du købe en god økologisk pesto)

Sådan gør du

Knæk stokken af champignonerne og pensl dem med tamari og olivenolie. Smid dem på grillen i 5-10 minutter - dog ikke det varmeste sted på grillen. Læg din pesto eller anden lækker fyld i champignonerne og pynt evt. med lidt urter. Opskriften er fra 42Raw - her griller vi dem bare ;-) Foto: Kristian Holm