Hasselnødde-drømme med dadelkaramel
Karamelblødhed med chokolade og så fuldstændig
fantastiske dampede hasselnødder i midten. Det er den
ultimative kombination til at vække dine sanser.
70 g dampede hasselnødder eller hasselnødder ristede i ovnen (10 min v. 170 g) 100 g ceremonial cacao
1 tsk kokosolie
Hak cacao fint og smelt cacaoen ved lav varme i en gryde sammen med kokosolie.
Dyp de små nøddedadel-kager i smeltet cacao med tesker og drys evt. med cacaopulver eller hakkede nødder. Sæt drømmene på køl.
fantastiske dampede hasselnødder i midten. Det er den
ultimative kombination til at vække dine sanser.
Opskriften er fra e-bogen 'Et væld af lækkerier', som du får med gratis, når du bestiller ceremonial cacao hos os.
Det skal du bruge
100 g dadler70 g dampede hasselnødder eller hasselnødder ristede i ovnen (10 min v. 170 g) 100 g ceremonial cacao
1 tsk kokosolie
Sådan gør du
Udsten dadlerne og blend dem. Vend hasselnødder i dadelmassen. Form til en kugle og sæt nøddemassen på et stykke bagepapir med teskeer.Hak cacao fint og smelt cacaoen ved lav varme i en gryde sammen med kokosolie.
Dyp de små nøddedadel-kager i smeltet cacao med tesker og drys evt. med cacaopulver eller hakkede nødder. Sæt drømmene på køl.