Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Hel bagt blomkål med sennep

Grønne Retter

Hel bagt blomkål med sennep

Hel bagt blomkål med sennep
Jeg ELSKER blomkål - gerne dyppet i et eller andet lækkert. Fx hummus. Prøv denne opskrift, hvor du let kan variere både krydderier og dip.

Det skal du bruge

1 blomkålshoved
2 spsk olivenolie
1 spsk agavesirup
1 tsk dijonsennep
2 tsk grov sennep
Friskkværnet peber
½ citron, skallen herfra
Evt. 1 spsk vand til at justere konsistensen

Tilbehør/topping:
1 portion grov hummus
Lys tahin eller lidt ekstra god olie
Syltede rødløg
God feta, eks. gedefeta
Ristede pinjekerner og sesamfrø eller lignende
Krydderurter


Sådan gør du

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Fjern blade fra blomkålshovedet og rens det godt for evt. jord. Damp det herefter i en gryde ca. 10 min. indtil det er let mør.

Rør marinaden sammen med olie, sennep, sirup, citronskal og peber.
Tag blomkålshovedet op og lad afkøle kort. Fordel marinaden over og sørg for at dække den godt ind. Bag i den forvarmede ovn ca. 30 min indtil mør og karamelliseret.

Server evt. sammen med grov hummus, syltede rødløg, god feta og ristede kerner.