Hindbærdrømme
Forkæl dig selv med små, syrligt-søde hindbærdrømme, der er både glutenfri, mælkefri og sukkerfrie. Spis dem rå for den perfekte bløde konsistens eller bag dem let sprøde med en hel mandel i midten.
Det skal du bruge
- 1 dl cashewnødder
- 1 dl mandler og nogle mandler til pynt
- 0,5 dl frysetørrede hindbær
- 1 tsk kokospalmesirup
- Lidt citronsaft
- 1 stor teskefuld kokosolie
- Evt. lidt vaniljepulver (kan undlades)
Sådan gør du
- Bland alle ingredienser i en food processor.
- Rul til kugler og spis dem som de er. Drys evt. med lidt frysetørrede hindbær. Opskriften giver ca. 12 stk., afhængigt af størrelsen.
- Du kan også putte en mandel i midten og bage dem i ovnen ved 180 grader varmluft i 10-15 minutter. Hold godt øje med dem.














