Jordbær Parfait med Kokos Tuille

Denne jordbær parfait er fantastisk nem at lave. Vi laver den ofte, når vi
skal have mange gæster.

Det skal du bruge

UDSTYR: ismaskine, blender eller stavblender

3 dåser kokosmælk
4 spsk. kokospalme sukker eller honning
5 spsk kokosolie
1 tsk. vaniljepulver
3 dl. friske jordbær, vaskede og skårede i halve

Bunde (ca. 10 stk.)
6 store medjouldadler
2 dl cashewnødder
2 dl kokosmel
5 spsk birkesød eller kokospalmesirup 
2 tsk vaniljepulver 1 knsp god salt 1 spsk kokosolie

Sådan gør du

Blend kokosmælk, sukrin og kokosolie godt, men ikke så længe at ismassen begynder at skille. Hæld ismassen i din ismaskine. Når isen næsten er klar tilsættes jordbærstykkerne og vaniljepulver. Hæld isen i en form og frys evt. lidt mere. Kan også serveres med det samme med masser af friske jordbær.

Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du også bare fryse cremen ned ca. 4 timer – men rør gerne i den hvert 20 min. til den er frossen. Hvis den alligevel bliver for hård kan du gøre den cremet igen ved at køre den hårde is gennem en food processor. Bunde: Udstyr: food processor eller stavblender Blend alle ingredienserne grundigt i en food processor til en ensartet dejklump.

Tryk dejen flad og rul til ca. ½-1 cm tykkelse. Brug en udstanser eller et glas til at trykke runde kager ud af dejen. Placer dine kokostuille på en bageplade med bagepapir og bag i en forvarmet ovn i ca. 3 minutter ved 225 grader. Hold øje med kagerne, så de ikke brænder på. Når de er gyldne er kagerne klar, er de sprøde udenpå med en sej midte. Lad dine kokostuille køle ned og anret evt. med nogle spiselige blomster eller friske bær.

Fotograf: Cophia Nirrvana Shavi