Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Kålchips

Jul

Kålchips

Kålchips

En super god erstatning for chips, og det er samtidig en rigtig let måde at få meget mere grønt i både børn og voksne. 

Lav en kæmpe portion nu du er i gang. Kålen krymper nemlig en del og så bliver de bare altid spist hurtigt.

Skulle du have nogle tilbage kan de opbevares i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i ca. 3 uger.

Det skal du bruge

  • Et stort bundt grønkål
  • 1/2-1 tsk. god salt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 dl. cashewnødder (eller samme mængde nøddesmør)
  • 1/2 dl. vand (udelades hvis du bruger nøddesmør)
  • 1 dl. B-gærflager

Sådan gør du

  1. Skyl kålen og dyp den tør med et viskestykke.

  2. Riv mindre stykker af kålen og fjern de store stilke i midten.

  3. Bland salt, olivenolie og citronsaft med kålen i en stor skål.

  4. Massér og ælt kålen grundigt til den bliver "al dente". Sørg for at hælde overskydende væde fra.

  5. Blend cashewnødder med vand og b-gær til du har en lækker creme med konsistens som en smøreost. Bruger du en færdiglavet nøddecreme, skal du blot røre nøddecreme og b-gær godt sammen.

  6. Vend kålstykkerne i nøddeblandingen og sørg for at kålen bliver godt smurt ind.

  7. Anbring kålen i en dehydrator (tørreovn) og dehydrer i ca. 2-3 timer ved ca. 40 grader. Har du ikke en dehydrator kan du bage kål- chips i ovnen ved laveste varme. Lad ovnlågen stå på klem.

Fotograf: Kristian Holm